keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valmistautumista...pikkuhiljaa...

Ensi viikolla meillä juhlitaan ja kovaa. Ja tietenkin juhlat vaativat valmistelua. Ehkä hieman kynsien pureskelua, hiusten repimistä, mutta ennen kaikkea mukavaa touhuamista. Koska juhlien teemana on, ylläripylläri, Halloween, tarvitsin jotain sopivaa kattaukseen. 
Tästä lähdetään: vanha kynttilänjalka, Uncle Ben´s -tölkki (ei muuten ole mainos ;)), vanha nuppi kaapin ovesta ja mustaa maalia. Ensimmäiseksi maalasin kynttilänjalan, nupin ja kannen mustaksi. Sai maalata lasimaalilla melko monta kertaa, että pinnasta tuli peittävä! Ehkä joku muu maali olisi ollut järkevämpi ratkaisu...
Maalin kuivuttua hain kaapista lempiaseeni, kuumaliimapyssyn! Pitäisi kaikilla olla yksi tällainen! Laiskana ompelijana olen jopa verhojen käänteitä sillä liimaillut... =) Toimii! No, tässä hommassa se ei ollut paras mahdollinen. Vetäisin liimaa useamman kerroksen kynttilänjalan päälle ja koska se kuivuu hirmunopeaa, kädet paniikista täristen koitin mallata purkkia siihen päälle. Menikö vinoon? Kyllä. Ja irtosi liiman kuivuttua. Tarvitsin siis jotain järeämpää.


Tämmöisen sain sitten käteeni. Ei mitään hajua, mitä tällä oikeasti tehdään, mutta kyllähän liimasi minun purkkiseni viimeisen päälle hyvin :) Jotain raksajuttua kai, minua vaan aina naurattaa tuo nimi, Sika :D

Aika komeita? Vielä jotkut hurjat etiketit, kummituksen kakkaa, zombin räkää ja muuta kivaa :D

2 kommenttia:

  1. No ovat kommeita! Tää alakaa nyt seurata Epätoivosen rouvan plokia. Ihana, ko ei etes yhyssanavirheitä tartte pelätä ;)

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä aivan huippuja!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä :)