torstai 13. joulukuuta 2012

X-mas DIY

...kun jollakin on aivan liikaa vapaa-aikaa! On aikaa selailla ihanaa Pinterestiä ja etsiä ideoita, joihin oma mielikuvitus ei ikinä riittäisi. On aikaa penkoa kaapeista kankaanjämiä ja ommella ne uuteen uskoon. On aikaa tehtailla jouluisia kransseja! Viime vuodet ovat menneet niin tiiviisti työn parissa, että on suorastaan uskomattoman ihananmahtavaa, että kerrankin on aikaa laittaa joulua oikein kunnolla ja ajan kanssa. Kyllä, tunnustan olevani jouluihminen, henkeen ja vereen! Ensimmäiset joululaulut saavat aina liikutuksen kyyneleet silmiin, glögi on vuosi vuodelta parempaa ja hedelmäkoriin eksyy makeat mandariinit ha syvänpunaiset jouluomenat (joita kukaan ei syö, mutta niitä vaan PITÄÄ olla jouluna).

Ensimmäinen projekti oli torkkupeitto sohvalle. Uhriksi päätyivät kaksi vanhaa lakanaa ja kaksi vielä vanhempaa verhoa. 
Vähän jouluväriä, punaista sitten kuitenkin, ruokailutilaan takan eteen :) Kaverina  kahvisäkeistä tehdyt tyynyt, Tiimarin tyynyt ja kirpparilöytöinä kaksi pitsityynyä, hurjaan 2 euron hintaan!

Makuuhuoneen seinälle pääsi musta höyhenkranssi. Kiepautin vanhan höyhenboan sanomalehtirenkaan ympärille ja liimasin muutaman hopeisen kuusenkoristeen kaveriksi.


Jessus, joskus nuo boat ovat olleet muotia! Aika paljon saisi maksaa, että nykyään kehtaisin tuollainen päällä liikkua :D


Eteisen seinän havukranssi. Kranssin löysin varastosta ja nakkasin siihen sekalaisia kuusenkoristeita ja jouluvalot

Kuusenalusmatto vielä'odottaa valmistumistaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä :)